Lichaamsprocessen

MTVSS – CELLULAR MEMORY – ENERGETISCHE FACELIFT

MTVSS

MTVSS is een van de oudste van de verrassende Access Consciousness® Body Processen. Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Process ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen en veel facilitators hebben de MTVSS gebruikt voor het terugdringen en veranderen van diverse vormen van kanker.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. Gebruik MTVSS tijdens het sporten en je krijgt hetzelfde resultaat van een 90 minuten workout, alleen nu met 20 minuten.

MTVSS haalt de blokkade weg van de opgelegde blueprint van het lichaam en wanneer je deze 20 tot 30 keer ontvangen hebt kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn.  Het verwijderen van deze blueprint van het lichaam kan leiden tot resultaten welke je niet verwacht hebt. Het is een innerlijke makeover om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

CELLURAR MEMORY

Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen. Hiermee kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden. Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Door de verandering in de cellen kan het zijn dat de cellen niet meer optimaal werken. Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen. Heb je een plek op of in jouw lichaam dat maar niet beter wil worden? Dan kan het gebruik van Cellular Memory waarschijnlijk een verbetering of zelfs een oplossing bieden. Het kan voor elke lokale lichamelijke klacht gebruikt worden. Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld de Bars®) voor het beste resultaat.

ENERGETISCHE FACELIFT


De Energetische Facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®.

WAT DOET DIT PROCESS?

• het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit,
• het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes
• alhoewel gedaan op het gezicht bewerkstelligt het een algehele lichaamslift,
• het verjongt en verstrakt de huid
• wanneer je cosmetische chirurgie ondergaan hebt dan zal de nabehandeling en het herstel sneller gaan.
• genezing en vervaging van littekens
• gezondere huid en een meer vitale uitstraling

De Energetische Facelift is een mooie aanvulling voor schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, wellness therapeuten, huidspecialisten, artsen of gewoon voor jou, omdat je dit graag wilt delen met anderen. Hoe zou het zijn om dit unieke lichaamsproces te leren met vrienden/vriendinnen en regelmatig uit te wisselen met elkaar? Wat voor effect zou dat hebben op jouw lichaam?


De linkse foto is voor een Energetische Facelift behandeling gemaakt en de rechtse is na de behandeling gemaakt. Wat opvalt is de oogopslag, die veel helderder is, een vitale huid en een rustige uitstraling.

Van al deze processen is het mogelijk om die te leren zodat je deze aan kunt bieden in je eigen praktijk of aan vrienden/familie/kennissen. Kijk voor data in mijn agenda. En een privé sessie is natuurlijk ook mogelijk en neem daarvoor even contact met mij op voor een afspraak.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.