Hoe werkt het?

Een geslaagde verkoop begint met een stappenplan

U heeft besloten uw caravan of camper te willen verkopen? Wij doen u graag een bod en helpen u vervolgens met een zorgeloze afhandeling van de verkoop. In de hieronderstaande stappen geven we u graag inzicht in onze werkwijze. Heeft u na het lezen van dit stappenplan nog vragen? Dan staan wij u graag telefonisch of per e-mail verder te woord.

Stap 1

Uw aanvraag

Op onze homepage vindt u het aanvraagformulier. Voer hier het kenteken in van uw caravan of camper. Na het invoeren van het kenteken geeft u een enter, waarna de gegevens van uw caravan of camper automatisch worden geladen. Vervolgens vult u de overige gegevens in (voor een camper vragen wij u om de kilometerstand te vermelden). Bij overige relevante informatie kunt u, naast extra informatie of bijzonderheden, aangeven of er accessoires zijn welke u graag mee wilt nemen in de aanvraag.

Heeft u alle gegevens ingevoerd? Voltooi dan uw aanvraag door op verzend te klikken. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag.

Stap 2

Ons aanbod

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen beoordelen wij de waarde van uw caravan of camper (en eventueel vermelde accessoires) op basis van de door u verstrekte gegevens. Mochten er, naar aanleiding van de door u verstrekte informatie, aan onze zijde nog vragen zijn, dan nemen wij contact met u op.

U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een aanbod van ons.

Stap 3

Een afspraak

Indien u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij een afspraak met u inplannen. Wij bezoeken u binnen 14 dagen op de door u aangegeven locatie waar de caravan of camper zich bevindt.

Ter plaatse zullen wij de caravan of camper nogmaals beoordelen om vast te stelen of de staat waarin de caravan of camper verkeert overeenkomt met de door u verstrekte informatie. Mocht blijken dat dit niet het geval is, dan behouden wij ons het recht voor om met u in overleg te treden over een meer passende prijs of om ons aanbod te annuleren.

Stap 4

De verkoop

Zijn beide partijen het eens met de verkoop en is er overeenstemming over de prijs, dan kan tijdens ons bezoek de definitieve koop gelijk worden gesloten en de overdracht plaatsvinden.

U ontvangt van ons een verkoopbewijs en een RDW vrijwaringbewijs voor het kenteken van uw caravan of camper. De betaling wordt ter plaatse voldaan, contant of middels een directe bankoverschrijving.

Stap 5

Aandachtspunten voor de overdracht

Voor een vlotte afhandeling tijdens ons bezoek vragen wij u nog de volgende aandachtspunten te checken;

  • Ten behoeve van de overdracht dient een compleet kentekenbewijs aanwezig te zijn
  • U dient zich te kunnen identificeren met een geldig legitimatiebewijs
  • Alle benodigde sleutels en eventuele blokkeringscodes dienen aanwezig te zijn
  • Wij vragen u de caravan of camper schoon op te leveren
  • Indien van toepassing dient het meest recente apk-keuringsrapport aanwezig te zijn
  • Eventueel aanwezige alarm-, audio-, en/of navigatieapparatuur dient naar behoren te werken
  • Beschikt u over een onderhoudsboekje dan ontvangen wij deze graag van u

Stap 6

Verkocht!

Bent u tevreden, dan zijn wij dat ook. Wij zullen uw caravan of camper gelijk meenemen en danken u voor het gestelde vertrouwen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.