Bars® class

BARS® CLASS

IK BEN EEN GECERTIFICEERDE ACCESS BARS® FACILITATOR EN MAG DE 1-DAAGSE BARS® CLASS FACILITEREN

In een Bars® class leer je om zelf de Bars® te geven. Je ontvangt tweemaal een Bars® behandeling en je geeft tweemaal een Bars® behandeling. We bekijken ook een DVD waarin Gary Douglas, de oprichter van Access Consciousness®, een Bars® behandeling geeft met een uitgebreide uitleg. Tevens ontvang je ook een handboek om thuis alles nog eens na te lezen en meer te leren over de Bars® en de beginselen van Access Consciousness® en een instructiekaart waarop de Bars® punten aangegeven zijn. Met een certificaat ga je aan het einde van de dag weer opgeschoond naar huis.

DE VOORDELEN VAN HET VOLGEN VAN EEN BARS® CLASS ZIJN:

• Je mag aan anderen de Bars® gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren;
• Je gebruikt de Bars® voor jezelf om elk gewenst gebied van je leven te veranderen;
• Je kan meer geld verdienen omdat je als Bars® practitioner geld kan vragen voor een Bars® behandeling;
• Je brengt meer bewustzijn in de wereld.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De prijs voor Bars® classes is bij iedere Facilitator gelijk:
€ 300,00 voor de eerste class.
€ 150,00 voor de volgende classen wanneer je voor Bars® Facilitator gaat.

Kinderen van 16 en 17 jaar zijn voor de helft van de prijs.
Kinderen van 15 jaar en jonger zijn gratis, mits vergezeld van een betalende ouder. Voor de te maken onkosten van manual etc. vraag ik een bijdrage van € 10,00.

De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.

Na de Bars® class is het aan te raden om veel te gaan oefenen met het geven van Bars®. Ook is het belangrijk om de Bars® regelmatig te ontvangen, zodat je nog meer kan vrijgeven. Daarom organiseer ik bij regelmaat een Bars® swap avond voor iedereen die een Bars® class gedaan heeft. Dit is een mooie gelegenheid voor jou als practitioner om uit te wisselen, te oefenen en om vragen over Bars® en/of Access Consciousness® te krijgen. De bijdrage voor deze avonden is € 10,00 voor koffie, thee en versnaperingen.

Wil je een Bars® class volgen? Schrijf je in op een van de beschikbare dagen (zie agenda) of neem contact met me op om een voor jou beschikbare datum te plannen.

Een Bars® class bij jou thuis is ook mogelijk. Vanaf 4 deelnemers kom ik naar je toe. Heb je hier interesse in, neem dan even contact met mij op om een datum af te spreken. Woon je buiten Nederland? Wat is er dan mogelijk? Laat het me weten en we komen er vast en zeker uit.

Wat voor bijdrage kan de Bars® class voor jou en jouw leven zijn?

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.