Abuse hold proces

ABUSE HOLD PROCES

Bekijk hier de video 'Invitation to the Abuse Hold Class'

Veel mensen hebben te maken met misbruik, in wat voor vorm dan ook. Het kan lichamelijke, seksuele misbruik zijn, maar ook psychologische, emotionele misbruik en nog veel andere vormen. Dit bodyproces maakt de herinnering in de cellen los, zodat de pijn, de ervaring van misbruik vrij gegeven kan worden, zonder weer in de pijn terecht te komen.

Voordat iemand dit proces mag doen is het belangrijk om de CD van Gary Douglas over misbruik (abuse) minimaal 20 keer geluisterd te hebben. Heb je veel misbruik gekend in je leven, dan is minimaal 30 keer luisteren een vereiste.

Voor meer informatie over dit prachtige bodyproces verzoek ik je contact met mij op te nemen.

Reactie van iemand na een abuse hold sessie:
Ik voel mij sinds vanmiddag heel licht in mijn lijf, steeds meer ontspanning heerlijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.